2024届全国高考分科调研模拟测试卷(一)1英语(XGK)试题考试试卷正在持续更新,目前2024-2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024全国高考分科模拟测试卷四
2、2024全国高考分科综合模拟测试卷四
3、2024全国高考分科综合模拟测试卷英语
4、2024全国高考分科综合模拟测试卷英语
1英语(XGK)试题考试试卷)
高一英语上学期阶段检测(二)参考答案及部分解析参考答案1-5 AACBB6-10 ACABB11-15 AACBC16-20 CACBC21-25 ADDAD26-30 DBCCB31-35 ABCAB36-40 EADBG41-45 DACBA 46-50 DCABD51-55 BCADB56.for57.who58.were59.his60.to study61.caused62.textbooks63.learning64.be encouraged 65.as写作第一节One possible version:The Opening Ceremony of Art FestivalLast Friday morning,our school hosted the opening ceremony of the Art Festival in the schoolhall.The headmaster first made a speech and wished all the students and teachers a wonderful timeduring the festival.And then the president of the student union gave us a brief introductionto the activities of the festival.The ceremony came to a climax with the dance performancefrom the students of the art club.All the students and teachers present thought highly of the ceremony and looked forward to thefollowing activities.第二节One possible version:Finally,he decided to tell me what was going on.He said that yesterday another student hadseen him snatching the lunchboxes and that boy had gone straight to the teacher andreported the matter.As punishment,he was standing outside and the teacher had said thatshe would tell the headmaster.He would be suspended unless we forgave him.I didn't want Umar to get suspended so I agreed to forgive him.I asked him why he alwayssnatched others'lunch.He told me that he got up late so he rushed to school without havingbreakfast or taking lunch with him.I told Fraser the whole story.To my surprise,he alsoagreed to forgive him.We then asked him to wake up early if he wanted to live a meaningfullife and didn't want to be suspended from school.Umar happily agreed,so from then on hedid not snatch anyone's lunch and became our friend.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一学本文是应用文。文章介绍了四个夏令营。21.A。理解具体信息。根据Summer Discovery介绍内容中的t's open to students from14to