2024届高考考点滚动提升卷[新教材]英语(十三)13答案正在持续更新,目前2024-2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024高三考点滚动提升卷
2、2024年高考滚动检测卷四英语
3、2024高考考点滚动训练
4、2023-2024新高考高三滚动测试卷英语
5、2024年高考考点滚动提升卷语文
6、2024年高考考点滚动提升卷答案
7、2024高考考点滚动提升卷英语
8、2024高考考点滚动提升卷英语6答案
9、2024高考考点滚动提升卷答案
10、2024高考考点滚动提升卷
13答案)
教学札记No one remains perfectly calm,however.Ronak Pandit,the former champion shooter,says that when thereWhat is thepressure,the hand and fingers will shake."Everyone feels the pressure,"says Pandit at the Games Village.Pandit iA.Helpingdhooingwhich includes his wife Hecna Sidhu,the m pistopC Checkingsays that,despite lifelong efforts to slow down the heart,no one can avoid the shaking of the hand and the fingers.HeWhy does Brkwiehappenedmrydingehake,hetth themA.It only wone oterhrl 10.1.Th heifferbechapC.It isn't su11.Why is emotion the prime enemy of shooting?What wouldA.It causes discomfort to the shooters.B.It goes as a distraction during the sport.A.Fish laddC.It prevents people from loving shooting.D.It makes the hand and fingers hardtWhat can be12.What is the purpose of Bindra's adrenaline training?A.His comA.To strengthen his muscles for shooting.C.He thinkB.To get his heart used to an extreme situation.与解析】C.To help reduce his pressure from competition画因州的佩D.To gain understanding of life from experience of danger修建鱼道对13.Which of the following statements will Ronak Pandit agree with?B根据第2A.Champion shooters suffer much less shake.D根据第3B.Excellent shooters are better at dealing with shake.华这个项目C.Well-trained shooters can find ways to avoid shaking.D.It will take lifelong efforts to avoid the effect of pressure.C命题视角】14.Which of the following is closest in meaning to the underlined word"also-rans"?理解与分析A.Competitors.B.Experts.C.Losers.D.Supporters.[解题思路】【答案与解析】射击运动与一般的运动截然不同。一般的运动要求的是“动”,射击要求选手们“静”。这种管子,兴11.D根据第1段第5句可知,情绪的波动会影响血流的速度,从而使手和手指抖动。《C根据第12.B根据第2段末句可知,在这个训练中,他创造一种情形,在心跳加快的情形下使心脏尽量保持镇静。三部分完于13.B阅读下面乡【命题视角】本题考查学生依据语境对词意作出合理推测的能力。“Paul mus【解题思路】根据文章最后两句可知,Ronak Pandit认为在同样的抖动情况下,射击选手们的得分都不,样,这就是them up.选手之间的差别。由此推断,冠军选手更擅长克服抖动带来的影响。iswer.221l4.C根据画线词前面的champion shooters可知,这里指未拿到冠军的选手,意为“落败者;落选者”。C项意思最接sPaul.近该画线词。“Stop makBHe didn'tAtlantic salmon (return to several rivers in the United States.The most important of those is the Penobscotmething elseRiver in Maine,which is more than 100 miles long and runs inland from the state's mid-coast region.As the salmonn five orreturn to rivers from the sea,they are faced with dangers,including manmade structures such as dams.Fish passages()are used all over the orldto help fish cross the dams so they can produce egs.Brookfieldfoming conRenewable of Tornto had planned toevte the performance of type of fish passage that might help Maine'sButterfliesalmon cross a dam the company operates on the Penobscot in Milford,about 140 miles north of Portland.ht.“WantThe US Deparmentof Energy wardedufthe projet But Brookfied spokes Andy Davissaid that the fm isnot scheduled ogoforwrd.The proctesdiscovered aoerisktspe besidesThat daysalmon,such as river herring,from the system.3 becauThe fish paeon the Penobscot wsbeyste desiged by Whoshh tios.atle ompy Thesystm ould have been designed topceof fleibl tubeshelp the fisokBrookhoping to use it,and has plans to test it out at a different location on the Saco River.Vine Bryan,chief etive ffcer of Whoshh,hismserekingthe RverA.Dayshappen,nd hat he blive the ymorefc mveougroin thRiver thner modeluchsaderifodtheres64erousand it woud be li more than the fudllBryaneretying◇金太阳AB创新卷·英语(滚动卷)◇2022.11.1117:55