2024届福建省福州市第一中学高三8月开学考试英语试题及答案正在持续更新,目前2024-2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、福州一中2023-2024学年高三第一学期1月调研考试英语
2、2023-2024福州第一中学高三下学期开学质量检测英语
3、2023-2024福州市第一中学高三开学质检英语答案
4、2024福州一中高三月考
5、福州一中2023-2024学年第二学期高三考试
6、福州一中2024高三期中考试
7、福州一中2024高三质检英语
8、2023-2024学年福州一中第二学期高三质量检测
9、福州一中2023-2024学年第二学期高三开学质量检查考试
10、2023-2024福州一中高三上开学考试

4.C细节理解题。根据第四段So Andrea kept her eyes and ears open in hopes that the right dog would appear.可知,Andrea支持祖父母收养小狗。5.B推理判断题。根据第五段When he heard her grandparents'story,he decided to take a chance and give thedog to them!可推知,这位男士决定把狗交给祖父母收养,是因为被祖父母的故事感动了。6.C推理判断题。根据第二段when she decided to..she was“too old"”及倒数第二段Andrea hopes their story.with older adults可推断,Andrea希望人们明白小动物与老人也能一起愉快地生活。7.A标题归纳题。全文主要讲述了Andrea的祖父母希望收养一只小狗却被拒绝,最后成功收养了一只小狗的故事,A项最能概括文章主旨。二、七选五(共5小题;每小题7分,满分35分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Most people can study almost anywhere-if the subject attracts them.8 Therefore,your study areashould be as free as possible of noise and visual distractions(使人分心的事).On the other hand,what distractsone person may not affect another.Some students feel they can study better with soft music in the background.9 Find out what distracts you and remove it from your study area.Students should study regularly throughout the school year.10 Never wait until just before an exam tostart reviewing the work for the entire period to be covered by the test.Anything you learn by such cramming(时死记硬背)is usually soon forgotten..You may find it helpful to plan a weekly study schedule.Many students write down the times they are inschool or are involved with other activities.11 It is easier to keep up with your schoolwork if you have thehabit of studying at the same time daily.Two points to consider in developing a study schedule are the best timeof day for studying and the length of each session.The best time of day for studying depends on your personal preferences,the kind of life you lead and yourfamily situation.12 Others have a job or participate in sports and other activities after school,and so theystudy in the evening.Some students study late at night,or in the morning before school,because their home istoo noisy early in the evening.A.They then set aside a certain time each day for study.B.However,others cannot study effectively with music playing.C.You can use these suggestions to improve your grades at school.D.Many students prefer to study immediately after arriving home from school.E.But they have difficulty concentrating on something they consider uninteresting.F.You cannot study effectively unless you understand what you are supposed to accomplish.G.You will remember more about a subject if you study it soon after it has been presented in class.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章介绍了如何更好地学,并提出了有效的建议。8.E根据上文Most people..attracts them.可知,此处E项中的But表转折,与上文构成对比,符合语境。9,BB项中的others与上文的Some students对应。一些学生喜欢学时有轻柔的背景音乐,而其他学生听音乐学时则效率不高。10.G根据空格前后的内容可知,学生应该有规律地学,不能等到考试时临时死记硬背。G项承上启下,指如果刚上完课就马上学,你会记得更多。ll.A根据上文Many students write down..other activities..可知,此处A项与上文衔接紧密,许多学生先写下在校或参与其他活动的时间,然后再每天留出学时间。l2.D根据下文Others have a job..Some students..in the evening.可知,D项中的Many students与下文的Others、Some students构成对比。D项承上启下,符合语境。三、短文改错(共10小题;每小题3分,满分30分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。·3·
本文标签: