衡水金卷 2024届贵州省高三年级适应性联考(一)1英语试题正在持续更新,目前2024-2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2023-2024衡水金卷贵州省普通高中学业水平
2、2024衡水金卷高三二调
3、衡水金卷2024高三
4、衡水金卷2024高二联考
5、2024衡水金卷四省联考
6、衡水金卷2023-2024高三一轮英语
7、衡水金卷全国卷iii2024
8、衡水金卷广东高三联考2024
9、衡水金卷2024高三一模
10、2024衡水金卷压轴卷新高考
1英语试题)
教学全国©0所名校单元测试示范卷札记lesson about the importance of a business model.Approached by IBM in 1980 to develop an operating system for its new personal computer,Gates referred the company to Gary Kildall of Digital Research Inc.However,Kildall was out flying his plane when the IBM representatives showed up,and his wife and business partner,Doro-thy,hesitated at signing an agreement.Realizing that a chance was slipping away,Gates rented asimilar operating system from another company and repackaged it as DOS for IBM.The develop-ment helped to make Microsoft become the big name in PC operating systems through MS-DOSand then Windows,and helped its president become a billionaire by age 31.28.What is the second paragraph intended to show?A.Hobbies of young Bill Gates.B.Cleverness of young Bill Gates.C.Colorful school life of Bill Gates.D.Special personalities of Bill Gates.29.What does the underlined word "stunned"in the second paragraph probably mean?A.Touched.B.Confused.C.Surprised.D.Relieved.30.What can we know about Gates and Allen?A.They were taught to do business at high school.B.They were once employed by IBM as programmers.C.They decided on their business model at high school.D.They had close cooperation before starting Microsoft.31.What laid the foundation for the later success of Microsoft?A.Support of Digital Research Inc.B.Gates'education before dropping out.C.The development of MS-DOS for IBM.D.The cooperation with its business partners.【答案与解析】本文主要介绍了比尔·盖茨早年的几件趣事。28.B根据本段内容可知,盖茨在8岁时就阅读了厚厚的《世界百科全书》,11岁的时候就能零错误地背诵大约2000词的课文。因此本段主要是展现少年盖茨的聪慧。29.C当年少的盖茨竟然准确无误地背诵了大约2000字的课文时,老师应该是惊呆了。30.D根据第3段可知,盖茨和艾伦在高中时就在一起合作编写程序、研发电脑,而这是在他们创建微软公司之前。31.C根据最后一段可知,盖茨为BM公司编写D()S操作系统为未来微软公司的成功奠定了基础。DLas Vegas city in Nevada is built in a desert.The city may be known to the outside world forits partying and casinos ()But officials have found that there are 21 square kilometers ofuseless grass.The grass is never laid on,played on,or even stepped on.The grass is only there tolook niceNow,the city is asking the Nevada state government to ban useless grass.It is trying to be-come the first place in America to ban that kind of grass often seen between streets,in housing developments and in office parks.It is estimated that useless grass makes up 40%of all the grass in Las Vegas and it needs a lotof water to survive.Grass needs four times more water than dry climate plants like cactus.Bytearing out the grass,the city could reduce yearly water usage by 15%.In 2003,the Southern Nevada Water Authority in Las Vegas banned developers from plantinggrass in front of new homes.It also offered homeowners $30 for each square meter of grass theytear out.But fewer people are now using the program.Water usage has increased in southern90【23新教材·DY·英语-R-选择性必修第二册-N】