衡中同卷·2023-2024学年度上学期高三年级二调考试英语试题正在持续更新,目前2024-2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
2、衡中同卷2024高三下学期二调
3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
4、衡中同卷2024高三三调英语
5、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
6、2023-2024衡中同卷高二二调英语答案
7、2024衡中同卷高三二调答案
8、衡中同卷2023-2024高三二调语文
9、2023-2024衡中同卷高三二轮专题卷英语答案
10、2023-2024衡中同卷高三三调英语

教学金国1@©所名接单元测试示范寒之札记tissues.The researchers looked at proteins and RNAs in each sample.The researchers also lookedfor changes to DNA.Damage to mitochondria may be a common factor in spaceflight health risks,the team nowconcludes.If mitochondria are the major cause,targeting them could help protect future astronauts.Some diseases cause mitochondrial defects ()Drugs used to treat such diseases mayreduce astronauts'health risks.Future studies could test if existing drugs prevent mitochondrialproblems in cells,animals and people on long deep-space voyages.32.How did Beheshti's team do the research?A.They did various tests on some astronauts.B.They made use of some existing information.C.They monitored some astronauts for many years.D.They inquired into some retired astronauts'life.33.What's the function of mitochondria?A.They produce energy for the cells.B.They improve the flow of blood.C.They keep the body working rapidly.D.They control the whole immune system.34.Which may be a good way to deal with astronauts'health risks?A.Having cells in the body reproduce faster.B.Making fewer long deep-space voyages.C.Limiting astronauts'consumption of energy.D.Taking medicine that treats mitochondrial problems.35.What is the main idea of the text?A.Space travel may harm health by damaging mitochondria.B.Space travel is rcally dangerous to astronauts'mental health.C.Scientists have found ways to reduce astronauts'health risks.D.Astronauts will face serious dangers while taking space walks.【答案与解析】科学家发现宇航员面临许多健康风险,主要原因是细胞中产生能量的线粒体出了问题,这一发现有助于指导未来对宇航员疾病的治疗。32.B根据第2段最后三句可知,研究团队咨询了NASA基因实验室,这个实验室收集了过去太空生物学实验的数据,由此可知,Beheshti的研究团队利用了一些已有的数据。33.A根据第3段第4句可知,线粒体是细胞的能量来源,即为人体提供能量。34,D根据最后一段可知,宇航员的健康风险主要源于线粒体缺陷,那么服用治疗线粒体缺陷的药物就可能是降低宇航员健康风险的好方法。35,A本文主要讲的是,太空旅行会伤害人体健康,主要原因是细胞内线粒体受到损坏。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to teach respectRespect is one of the most important,fundamental skills a child can ever learn.A sense of re-spect is important for succeeding in school,holding down a job,and having adult relationships.36 So it is parents'responsibility to teach their kids these skills.You should set a good example to your kids.When it comes to teaching children respect,it allboils down to this.Children are easily affected by what they see.37 Live a kind,caring,re-spectful life and your children will learn that this is the way adults are expected to behave.【23新教材·DY·英语-WYB-选择性必修第三册-QG】
本文标签: