江西省2024届高三第三次联考英语x正在持续更新,目前2024-2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024年江西省高三联合考试英语答案
2、江西省高三联考2024英语
3、江西省2024年高三联合考试
4、2023-2024江西省高三阶段性考试英语
5、江西2024高三四月联考
6、江西省第三次大联考2024英语
7、2023-2024江西省高三联合考试英语
8、2024年江西省高三第一次联考
9、江西省第三次大联考2024英语
10、江西省2024高三第三次联考答案

31-35 DABDC36-40 GDEFC41-45 DBACD46-50 CBACB51-55DBAD056.largest57.diversity58.moving59.which60.a61.was added62.fully63.from64.strategies65.to ensure写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:It is my belief that limiting tourists'access to cultural heritage sites isn't the best course of action.First,tourism can provide vital financial support for the maintenance and restoration of thesesites,ensuring their long-term sustainability.Secondly,tourism promotes cultural exchanges,which would be blocked if a ban were in place.Last but not least,tourism promotes globalawareness and responsibility for heritage preservation.In conclusion,instead of banning tourists,we should focus on responsible tourism managementto strike a balance between'preservation and access.It's our duty to protect our heritage whilesharing its beauty with the world.第二节One possible version:After a while,Dad calmed down and said,"Your grannie wanted you to have something thatyou'd keep."My daughter said she would be going off to college the next year and she wouldtake the quilt with her."Grannie would be very happy to know that.She began cutting andputting the pieces together about two years ago.She was determined to finish them forChristmas,but..."Dad's voice shook with sadness.I continued the story for him,"She'd finishedone,was quilting the second,and had pieced the third but hadn't started quilting it.""Grandpa and I found a lady named Mrs.Horst who finished the last two,"I said.Looking at Dad,I continued to say that we really wanted them all to have their quilts for Christmas,so I found Mrs.Horst,an excellent quilter,who made sure her quilting would be exactly like Grannie's.Alicia,Sarah,and Eric wrapped the quilts around them.They have always treasured their quilts eversince.The three quilts have been used and loved.And now,more than twenty years later,thosequilts cover Mom's great-grandsons'beds.Mom's quilts are gifts to keep部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章是关于伦敦四个剧场表演的信息。21.A。推断。根据Back To The Future:The Musical部分中的Evenings:Monday,Wednesday,Thursday,,Friday,,Saturday,Sunday和Matinees:Thursday,Saturday,Sunday可知,该音乐剧在周二没有演出安排。22.C。理解具体信息。根据Blippi::The Wonderful World Tour部分中的This show sees Blippi inthe ultimate curiosity adventure ..runs at Rose Theatre,Kingston from 29 August to 9
本文标签: