衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案正在持续更新,目前2024-2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
2、衡中同卷2024调研卷英语二
3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
4、2024衡中同卷高三二调答案
5、2023-2024衡中同卷新高考版英语
6、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
7、衡中同卷2024答案英语(二)
8、2024衡中同卷调研卷全国二卷英语
9、2024衡中同卷调研卷二
10、2024衡中同卷高三二轮专题卷英语
2英语答案 趣对答案)
【13题详解】词句猜测题题。根据划线单词上文“These words are thought to grow out of the fact that babies tend to makesimilar sounds as they begin to speak-usually using softer consonants (produced by the lips,such as B.PandM,making words like“baba,”"papa,”and“mama"(这些词被认为是由于婴儿在开始说话时倾向于发出类似的声音一通常使用嘴唇发出的柔和辅音,如B.P和M,形成“baba”、“papa”和“mama”)”可知,这些词是最原始、最基础的发音。选项A“Root words(根词)”:选项B“New words(新词汇)”:选项C“Borrowed words(借来的词)”;选项D“Official words(官方语言)”。故选A。【14题详解】细节理解题。根据文章最后一段“Linguist Roman Jakobson has stated that babies make the sounds for“mama”as a"slight nasal (murmur"naturally while breastfeeding,which might explain why there is such similarityeven between countries and cultures with little else in common.(语言学家Roman Jakobson表示,婴儿在哺乳时自然地发出“mama”的声音,就像“轻微的鼻音杂音”,这或许可以解释为什么即使在几乎没有其他共同点的国家和文化之间也存在如此相似之处。)”可知,语言学家认为不同文化中的“mama”发音非常相似是因为这个音是婴儿在哺乳时自然发出的声音。故选B。【15题详解】主旨大意题。根据文章第一段“Mom and dad are two of the first words we learn.But exactly how old are they?And just why do we call our parents by them?(Mom和Dad是我们最先学会的两个单词。但它们到底有多久远?为什么我们要用它们来称呼父母呢?)”以及全文内容可知,文章主要介绍了我们为什么用“Mo”和“Dad”来称呼自己的父母。故选B。第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。ChatGPT,developed by Open Al,an AI company,is a chatbot known for its ability to quickly and clearlyanswer questions and provide detailed information in a conversational way.16Now people are starting touse it as a therapist(治疗师)in mental health care.Compared with human therapist,ChatGPT has many advantages.For patients,human therapists might judgethem or treat them differently while an AI therapist won't.Besides,a human therapist can only speak to one personat a time and the average therapy fees are high.17It provides a timely response to help patients moveforward with their problems18As it isn't designed to be a therapist,there are risks in getting suggestions from an AI robot whodidn't go to medical school.What's more,the face-to-face communication is a huge part of what makes therapy第10页/共21页
本文标签: