龙岩市2024年高中毕业班五月教学质量检测答案(英语)

龙岩市2024年高中毕业班五月教学质量检测答案(英语)正在持续更新,目前2024-2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、龙岩市2024年高中毕业班第一次教学质量检测英语试题
    2、龙岩市2024年高中毕业班英语
    3、2024龙岩市高三5月质检
    4、龙岩市2023-2024学年第一学期期末高二教学质量检查
    5、龙岩市2024年高中毕业班教学质量检查
    6、龙岩市2024高中毕业班质检
    7、2024龙岩市高二下学期期末考
    8、龙岩市2024年高中毕业班第三次教学质量检测英语答案
    9、龙岩市2024年高中毕业班第一次质量检测
    10、龙岩2024高中毕业班第一次教学质量检测英语
团GLOBAL EGLS团Bob couldn't believe what he was hearing若美花报社EARNING ENGLISH新课程After his conversation with Joanna,Bob decided课标选择性必修4第12期to make dinner for his wife and kids that night.TEST YOURSELF(提升版)Unit 5.(选择性必修)Book4g读后续写指导,故事脉络阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写最近Bob的大儿于Jo一大Joe决定向父亲开个玩两段,使之构成一篇完整的短文。里的凡不太笑希望父亲能意识到自己的错原来CLIMAXBob下班之后,看到Joe穿着自Bob was the breadwinner of his home.He worked怨指清long hours as a sales consultant.Over the years,itseemed that Bob began to take his wife,Joanna,for后感到非常震惊,他质问Joe怎2granted.Joanna was a stay-at-home wife and would对在家辛劳作的母亲感到非常同说自1文是在他学handle everything around the house.She loved herfamily dearly and did her best to make their house aBUILD-UPRESOLUTIONhome and keep everything in order.身为销售顾问的BobBob简直不敢相信Bob and Joanna had two children,their older son,是用的百主他和他所听到的Joe,and their younger son,Liam.Recently,Joe had子Joannai还有两个生活在一起。Joanna是家started to notice a pattern in their home that made将家里的一切ENDINGhim uncomfortable.打理得井并有条。OPENING核于故晚饭··He noticed that his father was straying away (谋篇布局from the strong pillar (that he,his brother,and his mother used to look up to.He would always按照故事的发展方向以及续写第一段的首句可come back home taking out his frustrations from知,B0b简直不敢相信他所听到的,故本段应集中work on his wife描述Bob的情绪以及接下来的做法。材料中的Joe had always admired his father as one of hisJoanna was truly devoted to their family,and herheroes.However,his recent behavior began toefforts spoke for themselves等信息暗示Joanna确worry him.Bob always came home with a实为这个家付出了所有,这是显而易见的事实,complaint.There was always something Joannawasn't doing right in his eyes.If it wasn't the way因此Bob在震惊之余应该会意识到自己的错误并进his food was prepared,it was a small stain(污债)行反省。再结合续写第二段的After hison the carpet.Joanna was truly devoted to theirconversation with Joanna可知,本段应提及Bob和family,and her efforts spoke for themselves.Joanna的对话及达成的结果。That was a big part of why Joe was so sad to see根据续写第二段的首句可知,Bob决定给家人做what his father had done.He saw the work Joannaput in day and night to make sure they were all顿饭,这暗示他决定用行动来弥补自己的过错okay and felt loved.。材料中的Recently,.Joe had started to notice aOne day Joe decided he would play a trick onpattern in their home that made himhis father,hoping that it might wake him up to hisuncomfortables等信息暗示最近这段时间家里的氛faults.Joe got dressed in his father's clothing and围不太好,那么在这件事之后,家里的氛围应该waited for him to return from work.When Bob会有所变化。材料中的Joe had always admired hisgot back from work,he found Joe in his clothesfather as one of his heroes等信息暗示Bob之前一直and barking orders to Joanna."Joanna,I do是一个好父亲,那么他也许能及时认识到自己的everything for you,and you can't even cook me adecent meal.You are useless!"Joe barked,错误,并且改正自己对家人的态度,让家庭重回imitating his father.和睦,这点在第二段续写中也应该有体现。范例展示"Joe!What's gotten into you?Don't talk toBob couldn't believe what he was hearing.A partyour mother like that!"Bob told his son.of him was angry that his son had the nerve to shout"Why not?You do it all the time.I'm justat him like that.But,at the same time,he knewpicking up what I've learned from you,"Joethere was truth to what his son was saying.Inreplied.recent times he had noticed that the peace of their注意:home had somehow been taken away.He found1.续写词数应为150个左右;comfort in blaming Joanna,but the truth was hewas robbing his own home of peace.Bob decided to2.请按如下格式作答。talk to his wife and have a much-needed honestconversation.They talked about their recentproblems.Bob realized his mistake,apologized tohis wife sincerely and was forgiven.
本文标签: