高中2025届名校大联盟·高三月考卷(一)1英语试题

高中2025届名校大联盟·高三月考卷(一)1英语试题正在持续更新,目前2024-2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年下期高三名校联考(二)英语
    2、2024名校联盟高三5月联考
    3、2023-2024名校联盟高二5月联考
    4、名校联盟2023-2024学年高二12月联考英语
    5、2024年名校联盟优质校高三大联考试卷英语
    6、名校大联考2023-2024高三第五次联考英语
    7、名校大联考2023-2024学年度高三第二次联考英语
    8、名校联盟2023-2024学年高二9月联考
    9、名校联盟2023-2024学年高三五月联考
    10、2024名校联盟五月联考
One possible version:On that particular day,she had a goal."When I grow up,"she said,"I'm going to be a writer.I'm going to write books."She sent it to publishers hopefully,but it wasThe librarian looked up from her stamping and smiled,notrejected.She was disappointed,but notwith the condescension (so many children receive,but withdiscouraged.She knew that writing was a toughencouragement..“When you do write that book,”she replied,.“bring itbusiness,and rejection was part of the game.Sheinto our library and we'll put it on display,right here on the counter."kept trying,and eventually,her book found a homeThe little girl promised she would.As she grew,so did her dream.She got her first job in ninth gradewith a publisher.Her effort paid off.The momentwriting brief personality profiles,which earned her $1.50 each from theshe held her published book in her hands,she felt alocal newspaper.The money palled(索然无味)in comparison with thesense of pride and accomplishment that she hadmagic of seeing her words on paper.never felt before.Then she remembered thatA book was a long way off.librarian's invitation,and her promise.She edited her high-school paper,married and started a family,butTaking her published book,Jann flew to the yellowthe desire to write burned deep.She got a part-time job covering schoollibrary.She approached the counter,where the youngnews at a weekly newspaper.It kept her brain busy as she balanced thatlibrarian in her childhood memories was now white-with her babies.haired.Jann handed her the book and said,"I promisedBut no book.Then her family moved to a faraway place,but her dream ofyou that I would bring my book to you.Here it is."Thewriting and publishing a book never changed.She went to work fulllibrarian's eyes widened in surprise and delight,and shetime for a major daily,and even tried her hand at magazines.said,"I'd be honored to display your book."Jann signedStill no book.the book and placed it on the counter,right next to whereFinally,she believed she had something to say and managed to"The New Book"had once inspired her.Jann's journeywrite her first bookproved that dreams can come true and promises can be®kept,even if it takes years.注意:1.续写词数应为150个左右;2.请按如下格式作答。She sent it to publishers hopefully,but it wasrejected.Taking her published book,Jann flew to theyellow library.g【写作提示】一个叫Jann Mitchell的小女孩热爱读书,她告诉图书管理员长大后要成为一名作家。管理员鼓励她并承诺在她写的书出版后,会把她的书放在图书馆展示。Mitchell一直坚持自己的梦想,尽管已经结婚生子,但她从未放弃自己的梦想。多年后,她终于完成了自己的第一本书。1.根据续写第一段首句可知,Mitchel满怀希望地把书寄给了出版商,但被退回了。她会是什么心情呢?再结合续写第二段首句可知,她最终成功地出版了书。她是如何做到的呢?看到自己的书出版,她会有怎样的感想呢?2.根据续写第二段首句可知,Mitchell3拿着自己出版的书去了她小时候常去的那座图书馆。她会与儿时的图书管理员重逢吗?她的书会在图书馆里展示吗?她的故事证明了什么?9
本文标签: